DESPRE

DESPRE

Despre Mine

Povestea pielii strălucitoare ca marmura

Salut, sunt Amalia Novelli, absolventă a instituției Wifi WKO Austria, unde am obținut certificate profesionale și certificate medicale pentru utilizarea laserului în epilarea definitivă.

Cu titlul de Tehnician Estetic, ofer servicii de epilare definitivă, garantând eficiența tratamentului și siguranța pielii dumneavoastră. Cu o dedicare deplină față de clienți, abordez fiecare procedură cu profesionalism pentru a vă asigura că pielea dumneavoastră rămâne sănătoasă și strălucitoare, precum marmura.

Desfășor activitatea atât în Austria (Viena și Voitsberg), cât și în Satu Mare, inclusiv în Seini.

Training

Învață și tu

Am studiat epilarea definitivă cu laser în Austria la WIKI WKO, unde am învățat să efectuez tratamente eficiente și să evit contraindicațiile. Chestionarul medical prealabil este esențial pentru evaluarea contraindicațiilor și pentru asigurarea siguranței pacienților.

De asemenea, am învățat că lipsa senzațiilor pe suprafața tratată în timpul procedurii poate indica o eficiență redusă a tratamentului, iar protecția împotriva radiațiilor UV este importantă pentru evitarea efectelor adverse.

Sunt dispusă să împărtășesc aceste cunoștințe cu cei interesați să intre în acest domeniu. Epilarea definitivă cu laser devine tot mai populară, iar transmiterea experienței este cheia pentru asigurarea tratamentelor sigure și eficiente.

noi te ajutăm

Afacerea ta la noi pe platforma

Dacă ești proprietarul unei afaceri în domeniul frumuseții, cum ar fi unghii, păr, gene, piele, makeup, produse sau alte servicii, și dorești să te alături paginii noastre pentru a-ți promova produsele.

Creează-ți un portofoliu cu imagini și texte, iar noi îți oferim oportunitatea de a-ți prezenta afacerea și conținutul pe site-ul nostru. Astfel, poți beneficia și tu de recunoașterea mărcii noastre, sugarbody.

Play Video
Our Works

Make Them See the Real Beauty

Maecenas pharetra odio luctus eget congue semper nunc sapien tempor faucibus iverra tempus mattis ultrices amet porttitor dignissim. Nulla egestas vel egestas sed justo eget. Pulvinar nibh tellus

Recenzii

Ce spun clienții

Ce mai spun clienții despre serviciile noastre de epilare

O experienta foarte profesionala

Am apelat la Amalia pentru serviciile de epilare definitiva din recomandarile cunostintelor, si o sa recomand si eu in continuare.

Am fost foarte multumita de servicii, epilarea a fost eficace chiar din primele saptamani, si m-am dus cu incredere stiind ca personalul este calificat

Nadia Rădoi

Anteprenor

Rezultatul m-a impresionat cu adevărat
Sunt foarte multumita, este a treia sedinta si parul s-a redus considerabil, este mai subtire si in unele zone deja nu mai creste deloc.
 
Amalia este foarte draguta, rabdatoare si calificata, preturile sunt cele mai bune de pe piata. Recomand 100%
 

Alexandra Farcau

Model